Google Weather Hava Durumu Uygulaması İndirmeye Açıldı

Google'ın yeni bağımsız hava durumu uygulaması artık indirilebilir. Pixel 9 serisinin gözbebeği Google Weather uygulaması hakkında detaylar sizlerle.

Google'ın Pixel 9 serisi için tasarlanan yaklaşan Google Weather adlı Hava Durumu uygulamasının ön sürümü çevrimiçi olarak ortaya çıktı. Pixel 9 lansmanına henüz bir hafta varken, yeni özellikleri denemek isteyen kullanıcılar artık uygulamayı Android 14 cihazlarına yükleyebilirler.

Google Weather İndirmeye Açıldı

Şu anda Google, hava durumu bilgilerini saat uygulamasıyla bir araya getiriyor, ancak Pixel 9 serisiyle birlikte özel bir hava durumu uygulaması başlatacak. Bu, Pixel 9 telefonlarının bu yeni uygulamayla önceden yüklenmiş olarak gelen ilk telefonlar olacağı anlamına geliyor.

Uygulama oldukça minimalist bir tasarıma sahip. En üstte güncel hava koşullarını ve ardından saatlik tahmini gösteriyor. Bunun altında, 10 günlük tahmini gösteren büyük bir kutucuk var. Bu ayrıca, önümüzdeki günler için ayrıntılı hava durumu bilgilerini görüntülemek üzere tıklayabileceğiniz bu APK'daki tek etkileşimli kutucuk.

Bunun altında, rüzgar hızı, gün doğumu ve gün batımı saatleri, UV Endeksi ve daha fazlası gibi ayrıntıları gösteren ayrı dairesel ve kare fayanslar bulacaksınız.

Artık uygulamayı yan yükleyebilmenize rağmen (ben Galaxy S22 Ultra'mda test ettim ve gayet iyi çalışıyor), uygulama her cihazda düzgün çalışmayabilir. Ayrıca, yüklediğiniz cihazın Android 14 veya üzerini çalıştırdığından emin olun.

Bu ön sürümde, nihai sürümde görünecek özellikler de eksik olabilir. Ayrıca, hava durumu haritaları ve yapay zeka tarafından oluşturulan hava durumu özetleri gibi özellikleri içerecek.

didem-bektas
Didem Bektaş
Tüm yazıları