GoPro'nun Yeni Oyuncağı Omni VR Tarafından Çekilen İlk Video!

GoPro'nun zor zamanlar geçirdiği bu dönemde GoPro'nun bu kötü gidişe dur demek için Omni'yi tanıtmıştı.Şimdi de Omni VR ile çekilen ikk video GoPro tarafından yayınlandı!

GoPro'nun açıklanan ilk çeyrek raporlarına göre ciddi bir zararı söz konusuydu. Aksiyon kamerası alanında ilk ürün çıkartan teknoloji firmalarından olan GoPro'nun bu kötü gidişe dur demek için çıkarttığı son dönemin trend cihazlarından olan kullanıcıların 360 derecelik video kaydına izin veren Omni VR tarafından çekilen ilk video kaydı GoPro tarafından paylaşıldı.

GoPro tarafından Avusturya'nın ünlü dağları Alp'lerde kaydedilen 360 derecelik video kaydında kayak ve snowboard yapan sporcuların performansı gözler önüne seriliyor.

GoPro'nun yeni cihazı Omni VR bilindiği gibi şimdilik protatip aşamasında ve hala geliştiriliyor. Bu sebeple Omni VR daha da geliştirilecek. Videoda olan sorunlar GoPro'nun dediğine göre Omni VR'ın final sürümünde ortadan kalmış ve herhangi bir sorun olmamış olacak. Kullanıcılar Omni VR ile çok daha kaliteli videolar kaydedebilecekler.

Omni VR'ın özelliklerini kısaca hatırlatmak gerekirse toplamda 6 tane GoPro Hero 4 Black kemeradan oluşan Omni VR'ın toplam fiyatı 5.000 dolar olacağı duyuruldu. GoPro'nun Omni VR'da kullandığı özel kamera halkasının fiyatı ise 1.500 dolara satılacak. Cihazın ne zaman çıkacağı ise henüz belirsizliğini koruyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?