Gran Turismo'nun Yeni Oyun Gran Turismo Sport Yakında Geliyor!

Oyun severlerin severek oynadığı yarış oyunların başında gelen Gran Turismo'nun yeni oyunu Gran Turismo Sport'un çıkış tarihi ve sevilen oyunla ilgili diğer tüm detaylar!

Yarış oyunu seven oyunların severek oynadığı oyunların başında gelen ve Polyphony Digital'in geliştirdiği Gran Turimo'nun yeni oyunu Gran Turismo Sport'un çıkacağı uzun bir süredir iddia ediliyordu. Nihayet kullanıcıların uzun süredir beklediği oyun geçtiğimiz yıl Paris Games Week etkinliğinde geçtiğimiz yıl tanıtılmıştı. Serinin 13. oyunu olan bu oyunun çıkış tarihi de sonunda belli oldu.

Polyphony Digital ve Sony tarafından ortaklaşa düzenlenen bir etkinlikte yapılan ortak açıklamada Gran Turismo Sport'un 15 Kasım tarihinde Asya ve Kuzey Amerika için çıkacağı, 16 Kasımda Avrupa'da satışa çıkacağı ve 18 Kasımda da Birleşik Krallık'ta satışa çıkacağı açıklandı.

Gran Turismo'nun bu yeni oyunu olan Gran Turismo Sport'da 137 farklı araç bulunacak ve bu araçlarla 19 farklı yerde kullanıcılar dilediğince yarışabilecek. Gran Turismo Sport ayrıca kullanıcılara görsel bir şölen yaşatacak. 4K çözünürlükle gelen Gran Turismo Sport ayrıca Playstation VR desteğiyle gelecek. PSN üzerinden çok yakın bir sürede 69.99 dolar'a ön siparişe çıkacak olan oyunun Türkiye fiyatı ise henüz belli değil.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?