GTA 6 Çıkış Tarihi, Fiyatı ve Fragmanı!

Rockstar Games, GTA 6 çıkış tarihi ile birlikte oyunun fiyatını duyurdu.

Rockstar Games, şirketin uzun süredir devam eden Grand Theft Auto serisinin bir sonraki oyunu olan GTA VI'nın piyasaya sürülmesiyle ilgili detayları paylaştı. 24 saatte 1 milyonun üzerinde izlenme ile rekor kıran GTA 6 fragmanı da çok beğenildi. Peki, oyun ne zaman çıkacak, fiyatı ne kadar? İşte, tüm merak edilenler!

GTA 6 Çıkış Tarihi ve Diğer Detaylar

Şu an ortalama bir GTA oyunu yaklaşık 60 ila 70 Euro arasında fiyatlandırılıyor. GTA hayranları bu fiyatı baz alarak bir tahminde bulunabilir. GTA VI şu anda Xbox Series X|S ve PlayStation 5 için hazırlık aşamasında. Bu platformlarda 2025 yılının sonbahar aylarında çıkış yapacak. PC sürümü ise 2026'nın sonlarında çıkacak.

GTA 6'nın 100'den fazla konum içeren "çok çeşitli" bir harita içerebileceği doğrulandı.

Bir sonraki oyun, 1997'deki ilk GTA oyununda ve daha sonra 2002'de GTA Vice City'de yer alan üç mekandan biri olan Vice City'de geçiyor. Miami'nin neon ışıklarıyla donatılan kurgusal bir platosu gibi düşünebilirsiniz. Lucia ile ana karakter arasındaki aşk ve suça dayalı bir teması olacak.

Aralık ayında yayınlanan ilk fragman, hızlı arabaları, plajları, striptiz kulüplerini, timsahları, polis baskınlarını, tekne partilerini ve başka bir oyun içi gece kulübünü gösteren canlı yayınlar da dahil olmak üzere oyun içi sosyal medya görüntülerinin parçalarını içeriyordu.

didem-bektas
Didem Bektaş
Tüm yazıları