Honor Magic V3, Guinness Dünya Rekorunu Kırabilir Mi?

Çinli şirket, Honor Magic V3 ile Guinness Dünya Rekorunu kırma peşinde. Peki, bu mümkün mü?

Honor, yaklaşan Magic V3 küresel lansmanı için her şeyi göze alıyor. Samsung ile atıştıktan ve Galaxy Z Fold 6'ya laf attıktan sonra, şirket şimdi resmi bir Guinness Dünya Rekoru peşinde. Çinli şirket, Honor Magic V3'ün hafif tasarımından yararlanarak yetenekli House of Cards'ı inşa etmeyi planlıyor.

1.Honor Magic V3'ün Guinness Dünya Rekoru Denemesi

Çili marka, Guinness Dünya Rekoru sahibi Bryan Berg ile yeni bir dünya rekoruna meydan okumayı planladığını duyurdu. Honor, Berg ile en yüksek kart evini inşa etmeyi planlıyor, ancak şaşırtıcı bir sorun var. Honor Magic V3 katlanabilir telefon, hafif tasarımını sergilemek için yapının üstüne yerleştirilecek. Hatırlatmak gerekirse, Magic V3 sadece 226 gram ağırlığında, içe doğru katlanan bir telefon olduğu düşünüldüğünde oldukça hafif.

2.Peki bu gerçekten mümkün mü?

Honor, Magic V3 ile katlanabilir akıllı telefonların tasarımına yenilik getiriyor. Magic V3 gibi birincil büyük katlanır ekrana ve kapak ekranına sahip akıllı telefonlar genellikle hantal ve ağır olarak görülür. Samsung'un Galaxy Z Fold 6, 239 gram ağırlığıyla bunun harika bir örneğidir. Katlandığında kalınlığı 12,1 mm'dir. Karşılaştırıldığında, Magic V3 yalnızca 9,2 mm kalınlığındadır.

3.Dünya rekoru girişimini nasıl izleyebilirsiniz?

Honor, yarın (22 Ağustos 2024) saat 15:00’te CEST'te Bryan Berg ile Guinness Dünya Rekoru'nun peşine düşecek. Bu girişim, markanın resmi X hesabından ve YouTube'dan yayınlanacak. Rekor kıran meydan okumada Bryan, hiçbir yapıştırıcı kullanmadan 8 saatte en yüksek iskambil kağıdından evi inşa etmeye çalışacak. Honor YouTube kanalından canlı izleyebilirsiniz.

didem-bektas
Didem Bektaş
Tüm yazıları