Honor X5b Google Play Console'da Görüldü

Honor X5b, Google Play Console'da görüldü. İşte merak edilen detaylar!

Honor yakında piyasaya yeni bir bütçe dostu akıllı telefon sürmeyi planlıyor. Honor X5b, yakın zamanda küresel olarak tanıtılabilir. X5b aynı zamanda bu özel serideki en son model, bu yüzden şu ana kadar bildiklerimiz bunlar.

Honor X5b Özellikleri Merak Ediliyor

Çinli akıllı telefon markasının yaklaşan cihazı, GFY-LX2P model numarasını taşıyarak Google Play Console’da görüldü. Bu sertifikada, Honor X5b'nin bazı özelliklerini öğrendik. Console veritabanına bakıldığında, Honor X5b'nin kalın çerçevelerle çevrili bir su damlası çentikli ekranla tasarlandığı görülüyor.

Bu model Honor X5'in halefi veya geçen yıl piyasaya sürülen Honor X9b ve X8b'nin hemen altına düşen yeni bir giriş seviyesi modeli olabilir. Kaputun altında, yeni Honor X5b, 4 GB RAM ile eşleştirilmiş MediaTek Helio G36 işlemci ile donatılmıştır.

Cihaz, Android 14 işletim sistemiyle çalışırken görüldü. Ekran cephesinde, 1620 x 720 çözünürlük (HD+) ve 320 DPI piksel yoğunluğu sunacak. Bu sertifika ayrıca küresel lansmanının yakın olduğunu ima ediyor.

Şirket bu yılın başlarında, serinin bir diğer uygun fiyatlı akıllı telefonu olan Honor X6b'yi sessizce piyasaya sürmüştü. HD+ çözünürlük ve 90Hz yenileme hızına sahip 6,56 inç TFT LDC panel ile geldi. 6 GB'a kadar RAM ve 256 GB dahili depolama alanına sahip MediaTek Heliop G85 işlemci ile donatılmıştı. Arkada 50 MP çift kamera kurulumu vardı. 35 W kablolu hızlı şarjı destekleyen bir 5.200 mAh pille gelmişti. Bu nedenle Honor X5b'de de benzer özellikler bekleyebiliriz.

didem-bektas
Didem Bektaş
Tüm yazıları