HTC 10 Lite'ın özellikleri sızdırıldı!

HTC yeni amiral gemisi HTC 10'un daha uygun modeli olan HTC 10 Lite'ı da HTC 10'un ardından tanıtacak. Peki

HTC geçen senenin başarısızlığını bu sene atlatmak isteyen HTC'nin yeni amiral gemisi HTC 10 üzerinde çok çalışıyor. HTC bu sefer HTC 10'un uygun fiyatlı modelini de satışa sunacak. HTC 10 Lite olması beklenen yeni modelin özellikleri sızdırıldı.

HTC 10 Lite, HTC 10'dan farklı olarak Snapdragon 820 yerine S652 yongaseti ile gelecek olması.RAM miktarı da HTC 10'a göre düşük olacak.

Diğer özellikler ise HTC 10 ile aynı. Yani 5.1-inç (2560×1440) SLCD 5 ekran, 12MP büyük sensörlü kamera, 3000mAh bütünleşik batarya ve yekpare metal gövde. Parmak izi okuyucusu ise önde ana tuşun altına gömülü olması beklenen HTC 10 Lite'ın ne zaman tanıtılacağı ise bilinmiyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?