HTC 10'un tanıtım tarihi belli oldu!

HTC'nin yeni amiral gemisi HTC 10 bilindiği gibi uzun süredir sır gibi saklanıyordu. HTC'nin yeni amiral gemisini ne zaman tanıtacağı belli oldu. İşte o tarih.

HTC'nin son amiral gemisi olan HTC M9 bilindiği gib HTC tarihinde kara bir leke olmuştu. Bunun ardından HTC bir toparlanma sürecine girmiş, ancak şirket CEO'su istifa etmişti.

Düzenlenen MWC 2016 fuarında başta Samsung ve LG olmak üzere pek çok teknoloji devi yeni amiral gemilerini tanıtmıştı. HTC'nin yeni amiral gemisini ilerleyen tarihlerde özel düzenleyeceği bir etkinlikte tanıtacağı duyurulmuştu.

HTC'nin yeni amiral gemisi olması beklenen ve "M" takısı olmayacak akıllı telefon HTC 10 12 Nisan 2016'da New York, Londra ve Taipei'de düzenlenecek olan basın toplantılarında resmi olarak tanıtılacağı duyuruldu.

Tanıtım fotoğrafında görüldüğü gibi HTC'nin "#powerof10" ifadesini görüyoruz. Bu da demek oluyor ki HTC yeni amiral gemisinde "M" takısını kullanmayacak.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?