HTC'nin Amiral Gemisine Ait İlk Görseller!

HTC'nin amiral gemisi akıllı telefonu olması beklenen HTC U'ya ait olduğu iddia edilen görsel ve özellikler sızdırıldı...

Mart ayının sona ermesiyle beraber HTC'nin bir sonraki amiral gemisi telefonu hakkında bilgiler gelmeye başladı. alınan bilgilere göre; HTC U ismi verilen telefon 1440 x 2560 çözünürlükte 5.5 inçlik ekranın yanı sıra Snapdragon 835 yonga seti ve sekiz çekirdekli işlemcili Adreno 549 GPU'ya sahip olması bekleniyor.

HTC'nin yeni akıllı telefonu Sense 9 kullanıcı arayüzü ile kullanıcılarına sunulacak. Telefonda 64 GB ve 128 GB genişletilebilir dahili depolama alanı ile gelmesi bekleniyor. Arka kapağında 12 megapiksel ön yüzünde ise 16 megapiksel çözünürlükte kamera bulunacak.

SlashLeaks tarafından HTC U'nun ("Ocean" lakaplı) özelliklerine ait olduğu iddia edilen bir görsel sızdırıldı. Yeni akıllı telefon ince kenar çerçeveleri sunacak ve üst ve alt çerçeveleri incelecek. Çift hoparlörler, cihazın altında, USB Type-C portuyla birlikte bulunacak. Tuhaf bir şekilde, görüntülerde güç düğmesi, parmak izi tarayıcı veya ses denetimi gösterilmemiş. HTC tüm bu düğmeleri cam ekranın altına entegre edebilir. Telefonun bu ayın sonlarında tanıtılması bekleniyor. Telefon Mayıs ayında ise satışa sunulacak.

Geçtiğimiz hafta HTC U için beklediğimiz özelliklerle donatılan AnTuTu'da HTC CBP adlı bir telefon ortaya çıkmıştı. HTC U'nun tanıtımı gerçekleşene kadar birçok sızıntı haberi ile sizlerle olmaya devam edeceğiz.
Siz HTC'nin yeni telefonunda hangi özelliği görmek istersiniz?

dilay-kaya
Dilay Kaya
Tüm yazıları
Yakın bir zamanda Teknoce ailesine katılmış olan Dilay, burada yazdıklarını geniş bir kitleye duyurmak için çabalıyor.