HTC'nin gözlüğü çok beğenildi!

Geleceğin teknolojisi olan sanal gerçeklikte pek çok firmanın çalışmaları var. HTC'nin bu alanda çıkartmış olduğu gözlük kullanıcılar tarafından oldukça beğenildi.

Akıllı telefonların sınırlı ekran boyutları artık kullanıcıları tatmin etmiyor. Bu alanda büyük firmaların yeni oyuncusu sanal gerçeklik gözlükleri. HTC'nin Valve ile ortaklaşa geliştirdiği sanal geröeklik gözlüğü kullanıcılar tarafından çok beğenildi.

Shen Ye’nin Twitter üzerinden paylaştığı belgeler göz önüne alındığında, ön siparişin başladığı ilk 10 dakika içerisinde 15.000 adet HTC Vive ön siparişi aldığı açıkça görünüyor. HTC Vive'nin 800 Dolardan ön siparişe çıkmıştı. 10 dakika içerisinde 12 Milyon Dolar hasılat sağladı.

Bakalım Türkiye'de sanal gerçeklik gözlükleri tutulacak mı ?

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?