Huawei Sanal Gerçeklik Gözlüğünü Tanıttı!

Günümüz teknolojisi olan "Sanal Gerçeklik" gözlükleri arenasına bir dev daha ben de varım dedi! Huawei VR tanıtıldı! İşte Huawei VR özellikleri ve tüm ayrıntıları!

Bilindiği gibi pek çok teknoloji devi ürettiği akıllı telefonların yanında yeni ürün olarak sanal gerçeklik gözlükleri sunuyor. Çin'in lider akıllı telefon üreticisi olan Huawei "Sanal Gerçeklik" gözlüklerine ayak uyurdu. Huawei sanal gerçeklik gözlüğü olan Huawei VR'ı tanıttı. Huawei'nin yeni sanal gerçeklik gözlüğü Huawei P9 ve Huawei P9 Plus ile uyumlu olacak.

Huawei’nin sanal gerçeklik cihazı olan Huawei VR diğer sanal gerçeklik gözlüklerine dişli bir rakip olacak. Ancak telefon tabanlı gözlük olan Huawei VR daha çok Samsung VR'a rakip olacak gibi gönüyor. Huawei VR’ı kullanabilmek Huawei P9 ve Huawei P9 Plus sahibi olmak gerekiyor.

Huawei’nin sanal gerçeklik cihazı olan Huawei VR tasarım ve özellik olarak Samsung Gear VR’a oldukça çok benziyor. Huawei VR için Huawei şimdilik çıkış tarihi ve fiyatı açıklamadı. Ancak Huawei VR'ın ilerleyen aylarda çıkacağı gelen dedikodular arasında.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?