iPad Pro'nun fiyatı belli oldu! Yeni iPad Pro nasıl olacak?

Apple'ın 21 Mart'ta düzenleyeceği özel etkinlikte tanıtılması beklenen yeni iPad Pro modelinin fiyatı sızdırıldı.

Apple'ın uzun süredir konuşulan yeni iPhone ve iPad modeli 21 Mart'ta büyük olasılıkla tanıtılacak. Apple'ın beklenen etkinliğine sadece 2 gün var ancak tanıtımda boy gösterecek cihazlar hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor.

Bilindiği gibi Apple bu etkinliğinin en öok konuşulacak isimleri yeni bir iPhone modeli ile 9.7 inç ekranlı iPad Pro olacak. Bilindiği gibi ilk çıkan iPad Pro modeli 12.9 inç büyüklüğündeydi. Yeni iPad Pro'nun boyutları tıpkı iPad Air gibi olacak. Yeni iPad Pron'nun fiyatı da Apple’a yakınlığıyla bilinen 9to5mac sitesi tarafından ortaya atıldı.

Yeni iPad Pro’nun 32GB olacağı iddia edilen giriş modeli 599$’dan satışa sunulacak. Yeni iPad'de ek olarak 64 ve 128GB’lık LTE modelleri de olacak. Bu arada Apple’ın 16GB’lık iPad Air 2’yi 499$ başlangıç fiyatından satışa olduğunu belirtmekte fayda var.

9.7 inç'lik yeni iPad Pro, 12.9 inç'lik iPad Pro ile benzer özellikler gösterecek. Apple A9X işlemcisinin kullanılacağı yeni iPad Pro akıllı klavye ve Apple Pencil ile birlikte gelecek.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?