iPhone 7 Kulaklık Çıkışı Netleşmiş Olabilir!

Apple'ın merak edilen yeni akıllı telefonları iPhone 7 hakkında daha ilk günlerde bir kulaklık girişine sahip olmayacağı konuşuldu. Bu durum netleşmiş olabilir!

Apple'ın tanıttığı iPhone cihazları her zaman kullanıcılar ve teknoloji dünyası tarafından merak edilmiştir. Apple'ın Eylül ayında tanıtımını yapacağı iPhone 7 ve iPhone 7 Plus - iPhone Pro olabilir - hakkında daha çıkmasına çok ay varken haberler yapılmaya başlanmıştı. Bu cihazlar hakkında yapılan haberlerden birisi de cihazların kulaklık girişine sahip olmayacakları yönünde haberler yapılmıştı. Kullanıcılar yeni iPhone'un kulaklık girişsiz olmasına çok tepki göstermiş. Hatta kullanıcılar bunun için Apple'a imza bile topladı.

Apple'ın yeni iPhone modellerinde kulaklık girişi yerine Lightning girişi kullanılacak. Ancak gelen son sızıntılar bunun aksini söylüyor. Çin merkezli bir site iPhone 7'ye ait olduğunu iddia ettiği bir devre kartı paylaştı. Bu devrede 3.5 mm jak girişi açıkça belli. Ancak bu paylaşım akıllı daha çok karıştırdı.

Daha öncelerden paylaşılan devre kartlarında jak girişinin olmayacağı görülüyordu. Bu sorunun cevabı görünen o ki Eylül ayında Apple'ın yeni iPhone'u tanıttığı günde belli olacak.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?