iPhone 7 Plus Çift Kamera İle Mi Gelecek ?

Apple'ın Eylül ayında tanıtması beklenen yeni modelleri iPhone 7 ve iPhone 7 Plus hakkında yeni bilgiler her gün geliyor.Bu sefer iPhone 7 Plus hakkında yeni bilgiler!

Apple'ın iPhone modelleri bilinidği gibi her zaman merak konusu olmuştur. Ve daha yeni iPhone'un çıkmasına uzun bir süre olmasına rağmen yeni iPhone hakkında ortaya pek çok iddia atılır. Bu durum yine tekrarlandı ve daha iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın tanıtımına uzun süre varken iPhone 7 ve iPhone 7 Plus hakkında yeni sızıntılar gelmeye başladı.
iPhone 7 modelinin çift kamerayla geleceğine dair iddiaları daha önce gündemde sizlere aktarmıştık. Ancak bu sefer farklı bir iddia var. Bu iddia sadece iPhone 7 Plus modelinin çift kamerayla geleceği yönünde. Apple'ın yeni iPhone modeli iPhone 7 alışıldığı gibi tek kamera ile gelecek. Ancak iPhone'un büyük ekranlı modeli olan iPhone 7 Plus 2 kamara ile gelecek. Bilinidği gibi Apple "Plus" modellerine kamera açısından daha önem veriyor. Bu da iddiayı birazda olsa doğruluyor.
KGI Securities analistlerinden olan Ming-Chi Kuo tarafından ortaya atılan bu iddia aslında mantıklı görünüyor. Çünkü OIS (optik görüntü sabitleme) özelliği sadece iPhone'ların Plus modellerinde var. Bakalım Apple yeni iPhone 7 Plus modelinde çift kamera kullancak mı ? Son zamanlarda ki artan çift kamera trendine Apple'da katılacak mı ?
sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?