iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ne zaman tanıtılacak ? iPhone 7 ve iPhone 7 plus özellikleri!

Apple dün yeni iPhone modeli olan iPhone SE'yi tanıttı. Kullanıcıların merakla beklediği şey ise Apple'ın yeni iPhone modelleri iPhone 7 ve 7 Plus'ı ne zaman yanıtacak?

Apple 21 Mart etkiliğinde uzun zamandır konuşulan yeni 4 inç'lik iPhone modeli olan iPhone SE'yi tanıttı. iPhone SE bilindiği gibi Herkes şimdi Apple'ın iPhone serisinin amiral gemisi olması beklenen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ı merak ediyor. Peki iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ne zaman tanıtılacak ?

Apple'ın yeni iPhone modelleri olması beklenen iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ı her sene Eylül ayında düzenlediği etkinlikte tanıtması bekleniyor. iPhone 7, 4.7 inçlik safir bir ekranla geleceği iddia ediliyor. Aynı zamanda 4 GB Ram ile geleceğine dair söylentiler de bulunsa bunun gerçekleşeceği düşünülmüyor. Zira iOS sistemi zaten RAM yormayan stabil sistem. Apple'ın iPhone 6S ve iPhone 6S Plus cihazlarında 2 GB RAM kullanıldığını belirtelim. Yeni iPhone'un depolama seçeneklerinde pek değişiklik olması beklenmiyor. 16, 64, 128 GB kapasiteli boyutlarla piyasaya sürülmesi bekleniyor. Yine de Apple dün etkilinkle yeni iPad Pro'sunu tanıtırken 256 GB'lık depolama alanına sahip modelini de tanıtmıştı. Bu anlamda yeni iPhone'lara 256 GB'lık sürümler de eklenebilir. Daha çıkmasına çok varken yeni iPhone modelleri hakkında bir fiyat tahmini yapmak çok güç. Ancak Apple'ın etkinliğine kadar iPhone 7 hakkında daha çok ortaya iddia atılacağı kesin.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?