iPhone için bebeğini satıı!

Çin'de bir ailenin yaptıkları duyan herkesi şoke etti.

Teknoloji bağımlılığı giderek artsa da insanların bu uğurda yaptıkları yok artık dedirtiyor. Çin'de 19 yaşında ki bir baba çocuğunu satarak bir miktar nakit para ile birlikte bir iPhone ile motorsiklet aldı. Bu olay bir sene önce yaşandı.

Henüz liseyi dahi tamamlamamış olan baba günün her anını internette geçiriyordu. Yine internet üzerinden tanıştığı kişilere henüz 18 günlük bebeğini 3500 dolara sattı.

Bu olayın duyulmasının ardıdnan baba 3 yıl anne de 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemenin asıl şaşırtan kararı ise çocuğun velayetini satılan aileye vermesiydi.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?