iPhone SE Türkiye'de Satışa Çıktı! iPhone SE'nin Fiyatı Ne Kadar ?

Apple'ın 21 Mart tarihinde tanıttığı 4" ekran büyüklüğüne sahip iPhone SE Türkiye'de satışa çıktı. İşte yeni iPhone'un Türkiye fiyatları ve tüm detaylar!

Apple cephesinde uzun süredir konuşulan 4 inç'lik iPhone modeli bir türlü gelmemişti. Ancak bu iddialara bir türlü sona ermemiş aksine giderek güçlenmişti. Apple sonunda yeni 4 inç'lik küçük iPhone modelini 21 Mart'ta düzenlediği etkinlikte tanıtmıştı.

Yeni iPhone modeli bugünden itibaren Türkiye'de satışa çıktı. Peki yeni iPhone modelinin fiyatı ne ve kullanıcılar yeni iPhone SE'yi nereden satın alabilecek ?

iPhone SE'yi Apple'ın resmi online store'undan alırsanız, 16 GB dahili depolama alanı olan cihaz 2,000 TL ve iPhone SE'nin 64 GB modellik sürümü ise 2,400 TL olarak sıralanıyor.

iPhone SE'yi diğer kanallardan saatın almak isterseniz, Türk Telekom iPhone SE'nin peşin fiyatına 50 TL'lik bir indirime gitmiş. Yani 1,950/2,350 TL. Bu fiyatların çok daha avantajlı olduğunu söyleyebiliriz. Elbette ki cihazın sözleşmeli olarak alınması da mümkün.

Turkcell'de fiyatlar Apple ile aynı. Vodafone'da ise fiyat bilgisi henüz yer almıyor. Türkiye'nin lider teknoloji marketleri ise stok ve fiyat bilgisi bulunmuyor. Gelen ilk raporlara göre Apple'ın yeni iPhone SE'si dünya genelinde büyük satış başarıları yakalamadı. Ancak cihazın Türkiye'de sevilip sevilmeyeceğini ise çok yakında görmüş olacağız.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?