Juventus'un X Hesabı Hacklendi! Arda Güler Transferi Sızdırıldı

Juventus FC futbol kulübünün X (Twitter) hesabı Türkler tarafından hacklendi! Arda Güler’in transferi sızdırıldı! İşte detaylar…

Juventus, Pazartesi günü İngilizce X hesabından yapılan sürpriz ve yetkisiz transfer duyurusunun ardından resmi bir açıklama yaptı.

Real Madrid'in genç yeteneği Arda Güler'in transferini duyurmak için açılan hesap, taraftarları şaşkına çevirdi.

Juventus Hesabı Hacklendi, Arda Güler Transferi Ortaya Çıktı

Birçok kişiyi şaşırtan paylaşımda şu ifadeler yer aldı: "Juventus'a hoş geldin, Arda Güler! Futbolun yükselen yıldızı artık #Juventus ailesinin bir parçası! Bu yeni yolculukta birlikte tarih yazmaya hazır mısınız?"

Güler'in Juventus'a kiralık olarak gönderilebileceği söylentileri dolaşırken, bu açıklama özellikle Ocak transfer döneminin başlamasına altı hafta kala taraftarları şaşırttı.

Ancak kısa süre sonra hesabın hacklendiği ortaya çıktı.

Juventus'un İtalya hesabı, Güler transferinin gerçek dışı olduğunu açıklayan bir açıklama yayınladı.

Kulübün resmi cevabında, "Juventus İngilizce hesabımız tehlikeye atıldı. Lütfen bu hesapta yayınlanan yanlış bilgileri görmezden gelin. Sorun üzerinde çalışıyoruz" ifadeleri yer aldı.

Bunun üzerine hackerlar, ele geçirilen hesaba "Olm sakaydi lan" yazan bir mesaj gönderdiler. Real Madrid'de forma şansı bulamayan Güler'in adı Juventus ile anılmıştı ancak bu açıklama tamamen uydurmaydı.

2023 yılında Fenerbahçe'den İspanyol ekibine transfer olan 19 yaşındaki oyuncu, bu tarihten bu yana sadece 22 maçta forma giydi ve 6 gol kaydetti.

Genç futbolcunun, kısıtlı süre alması nedeniyle hayal kırıklığına uğradığı, geleceği hakkında spekülasyonlar yapıldığı belirtiliyor.

Güler'in, özellikle teknik direktör Carlo Ancelotti'nin iddiaya göre antrenman yoğunluğunu eleştirmesinin ardından seçeneklerini değerlendirdiği belirtiliyor.

Ocak transfer döneminde Juventus'a gerçek bir transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ise henüz belli değil.

didem-bektas
Didem Bektaş
Tüm yazıları