Lava Agni 3 5G Özellikleri ve Tasarımı Ortaya Çıktı: İşte Sürpriz Detaylar

Lava, Hindistan'da Agni 3 akıllı telefonunu duyurdu. Cihazın tasarımı ve özellikleri belli oldu. Bazı detaylar ise şaşırttı.

Lava, Hindistan'da Agni 3 akıllı telefonunu duyurdu. Cihazın tasarımı ve özellikleri belli oldu. Bazı detaylar ise şaşırttı.

Şirket son birkaç gündür sürekli olarak teaser'lar yayınlıyordu. Lava Agni 3'e güç verecek çipi zaten doğrulamış olsa da, özellikleri büyük ölçüde gizli kaldı. Ancak, bugün gerçekleşen lansman, Agni 3 hakkında neredeyse her şeyi ortaya çıkardı.

Lava Agni 3 5G Özellikleri

Lava Agni 3'ün Dimensity 7300X yonga setine sahip olduğu zaten doğrulandı. Akıllı telefon, 1,5K çözünürlüğe sahip 6,7 inç kavisli kenarlı AMOLED panele sahip. Arka tarafta 1,7 inç OLED panel var. Cihaz, takvim ve adım sayacı gibi temel görevleri yerine getirebiliyor. Görseller, cihazın mavi ve beyaz tonlarında olduğunu ortaya koyuyor.

8 GB LPDDR5 RAM ve Dimensity 7300X işlemciyle gelen telefon; 128 GB ve 256 GB UFS 3.1 depolama seçenekleriyle satışa sunulacak. 66W hızlı şarj desteğine sahip 5.000 mAh’lık bir pil taşıyacak. Android 14 sürümünde çalışacak.

Lava Agni 3, selfie'ler ve görüntülü görüşmeler için ön tarafta 16 megapiksellik bir kameraya sahip. Telefonun arka kamera kurulumunun OIS özellikli 50 megapiksellik birincil kamera, 8 megapiksellik ultra geniş lens ve 8 megapiksellik telefoto kamera içerdiği bildiriliyor. Dolby Atmos destekli çift hoparlör, bir Eylem düğmesi ve ekran içi parmak izi tarayıcı gibi diğer özelliklerle birlikte gelecek.

Agni 3'e ikincil bir ekran ve bir telefoto lensin dahil edilmesi marka için oldukça şaşırtıcı.

didem-bektas
Didem Bektaş
Tüm yazıları