LG G5 SE Özellikleri Sızdırıldı!

Apple'ın küçük iPhone'u iPhone SE diğer firmalar tarafından da sevilmiş olacak ki diğer firmalar da küçük ekranlı modellere yöneldi. LG G5 SE özellikleri sızdırıldi!

Apple bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda uzun süredir konuşulan küçük ekranlı iPhone modeli olan iPhone SE'yi tanıtmıştı. Kullanıcılar tarafından da olumlu tepkiler alan Apple'ın yeni iPhone modeli iPhone SE'nin ardından diğer rakip firmalar da küçük ekranlı modeller hakkında çalışmalarına hız verdi.

Apple'ın küçük ekranlı devi iPhone SE'den ilham alan LG G5 SE fiziksel olması küçük olsa da donanımsal olarak büyük değişiklikler gelecek.

Rus kaynaklar tarafından sızdırılan G5 SE beklenen daha küçük boyutlarda değil LG G5 ile aynı boyurlarda ancak donanımsal olarak LG G5'in özelliklerinden kırpılacak.

Bize göre LG'nin SE adını vermesi biraz tuhaf olmuş. LG G5 SE'nin sızdırılan özellikleri ise LG G5'te tercih edilen işlemci olan Snapdragon 820 yerine LG G5 SE'de daha düşük seviyeli işlemci olan Snapdragon 652'ye yer verilecek. LG G5'de kullanılan 4 GB RAM'de LG G5 SE'de 3 GB seviyesine çekilmiş.

Eğer ki iddialar doğru ise her iki model de 5.3" büyüklüğünde bir ekranla karşımıza çıkacak. Cihazında diğer donanımsal özelliklerinde ise farklılıklar yok. Sadece LG G5 SE biraz daha ince olacak. LG G5 SE'nin ne zaman satışa çıkacağı ve fiyatının ne seviyede olacaği ise bilinmiyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?