Lumia 930 Windows 10 ile birlikte bozuldu!

Microsoft'un uzun süren gecikmesinden sonra çıkarttığı Windows 10 Mobile o kadar vakit yetmemiş olacak ki yeni sistemin yüklendiği Lumia 930 bozuldu! İşte tüm detaylar.

Microsoft'un yeni mobil işletim sistemi Windows 10 Mobile'in çıkamayışı bir sorun çıkışı bir sorun oldu. Daha şimdiden Microsoft'un başını epey ağrıtan Windows 10 Mobile ilerleyen günlerde de buna devam edecek gibi duruyor. Wnidows 10 Mobile'in yüklendiği Lumia 930 işlevlerini yitirdi. İşin garip kısmı Microsoft'un bu hatadan haberinin olması.

Windows 10 Mobile ile birlikte Lumia'lar pek çok özellik kazanmış olabilirler ancak Lumia 930 için bu geçerli değil. Windows 10 Mobile'in yüklendiği Lumia 930'da ses kaydedici çalışmıyor.

Windows Phone 8.1 işletim sistemine sahip telefonunuzu Windows 10 Mobile'a yükseltip yükseltmemek elbette tamamen sizin tercihinize bağlı. Ancak Windows 10 Mobile'in final sürümünde bu hatanın olması bir hayli endişe verici. Microsoft'un ise bu konu hakkında ne yapacağı merak konusu.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?