One UI 7, Samsung Yazılım Tarihindeki En Büyük Gelişme Olabilir

One UI 7, Samsung yazılım tarihindeki en büyük gelişme olabilir! İşte, nedeni…

Samsung, Android 15 tabanlı One UI 7 beta sürümünü yayınlamak için normalden çok daha uzun süre bekledi. Başlangıçta Temmuz ayında gelmesi bekleniyordu ancak işler sürekli ertelendi ve şu anda Ekim ayının ortasındayız ve One UI 7 beta sürümü için kesin bir yayın tarihi yok ancak yıl sonundan önce geleceği doğrulandı. Bu uzun bekleyiş karşılığını alabilir çünkü One UI 7'nin One UI tarihindeki en büyük iyileştirmeyi getireceği söyleniyor.

One UI 7, Samsung Yazılım Tarihindeki En Büyük Gelişme Olabilir

Samsung, son yıllarda Android'in en son sürümünü yayınlayan ilk Android markalarından biri oldu, ancak bu yıl farklı bir hikaye yaşandı. Google ve Vivo dahil olmak üzere birçok marka, kararlı Android 15 güncellemesini yayınlamaya başladı bile, ancak Samsung acele etmiyor. Güney Koreli dev, daha az hata ve sorunla harika bir yazılım deneyimi sunmak için One UI 7'yi geliştirmeye devam ediyor.

Güvenilir bir Samsung sızıntıcısı olan Ice Universe'e göre One UI 7, tüm Samsung yazılımının tarihindeki en büyük iyileştirme olacak. Bu iyileştirmeler animasyonlara, geçişlere, sistem kararlılığına ve genel akıcılığa önemli bir destek sağlayacak.

Ayrıca, Galaxy S25 Ultra'nın en güçlü One UI 7 deneyimini sunacağı iddia ediliyor. Bunun nedeni Samsung'un temel alınması değil, S25 Ultra'da bol miktarda RAM ve güçlü bir yonga seti bulunmasıdır. Bu Qualcomm yongasının, güçlü performans ve enerji verimliliği ile Android cihazlar için en güçlü yonga olduğu ve daha hızlı bir yazılım deneyimi sunması gerektiği söyleniyor.

Ice Universe, kendi deneyimlerinden yola çıkarak One UI 6'ya 60 puan verdi. One UI 7 kullanan Galaxy S24 Ultra'ya 85 puan ve One UI 7.1 kullanan Galaxy S25 Ultra'ya 92 puan verdi. Bu puanların arkasında bilimsel bir süreç olmasa da One UI 7 ve One UI 7.1'de önemli bir iyileştirme olduğunu öne sürüyor.

Daha yakın zamanda yayınladığı bir X paylaşımında Samsung'un Galeri, Telefon, Kamera, Kaydedici, Kişiler, Samsung Notları gibi birden fazla simgeyi değiştirdiğini ve bunların eskisinden daha makul ve daha iyi göründüğünü açıkladı.

Yaklaşan One UI 7 yazılımı çok ümit verici görünüyor.

didem-bektas
Didem Bektaş
Tüm yazıları