OPPO Find X8 Büyük Bir Tasarım Değişikliği İle Geliyor

OPPO Find X8 görselleri paylaşıldı. Selefinden farklı olarak yeni düğmesi, cihazda büyük bir tasarım değişikliğine gidildiğini ortaya koydu.

Oppo Find X7 serisi yalnızca Çin'e özeldi. OPPO Find X8 serisi Ekim ayında küresel olarak tanıtılacak. Find X8 modellerinin görselleri paylaşıldı. Buna göre; yeni seride büyük bir tasarım değişikliğine gidildi. İşte ayrıntılar!

Oppo Find X8 Tasarımı Güncellendi

Resimden görülebileceği gibi, Oppo Find X8'in düz kenarlarla gelmesi bekleniyor. Ki bu, Oppo Find X7'nin kavisli tasarımına kıyasla tasarımda büyük bir değişiklik. Resimde düz tasarıma ek olarak, cihazın sağ alt köşesinde ek bir düğme de gösteriliyor.

Yaklaşan iPhone 16 serisindeki Yakalama düğmesine benzer şekilde çalışacak olan 'Hızlı Düğme' adlı kapasitif bir düğme olduğu bildiriliyor. Özellikle, bu Hızlı Düğmenin güç ve ses düğmeleri gibi herhangi bir çıkıntısı yok.

Büyük kamera adası, selefiyle benzer bir çıkıntıya sahip gibi görünüyor. Düz arka panel ve yuvarlak kare kamera adasıyla temel modeli gerçek hayatta zaten gördük. Kameralardan bahsetmişken, Oppo Find X8, Sony'den 50 MP ana sensör, 50 MP ultra geniş açılı sensör ve 3x periskop telefoto içeriyor. Oppo Find X8 Pro modelinin, onu dörtlü kamera kurulumu yapan ek bir 10x periskop telefoto lensle geleceği söyleniyor.

Aşağıda, Find X8 ve Find X8 Pro'nun ilk canlı görsellerini görebilirsiniz. Gördüğünüz gibi, "H" logosu artık merkeze taşındı ve bu da tasarımı daha simetrik hale getiriyor. Özellikle, kamera yerleşimindeki bu değişiklik, her iki tarafta iki lens görebildiğimiz temel modelle aynı doğrultuda.

Pro modeli hala dairesel bir kamera barındırsa da, bunlardan biri veya her ikisi de şirketin farklı tasarımlar denediği prototip modeller olabilir ve her iki telefonun da aynı kamera adası tasarımını benimsemesi bekleniyor.

Daha önce temel modelin düz bir tasarıma geçeceği, Pro modelinin ise selefi gibi kavisli bir ekran kullanmaya devam edeceği söylentisi vardı. Yakın zamanda ortaya çıkan render bunu doğruluyor.

didem-bektas
Didem Bektaş
Tüm yazıları