Oppo R9 ve R9 Plus Ortaya Çıktı! İşte Özellikleri!

Çinli akıllı telefon üreticilerinden Oppo'nun, yeni akıllı telefonları R9 ve R9 Plus ortaya çıktı. İşte Oppo R9 ve R9 Plus teknik özellikleri!

Uzun süredir sızıntılar ile gündemden düşmeyen Oppo’nun, yeni akıllı telefonları R9 ve R9 Plus gelecek hafta resmi olarak tanıtılacak. Cihazların teknik özellikleri TENAA kayıtlarında doğrulanırken, @evleaks tarafından teknik özelliklerin yer aldığı tanıtım afişleri yayınlandı.

Oppo R9 modeli gücünü Qualcomm’un 1,95 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli Snapdragon 652 işlemcisinden alırken, 5,5 inç boyutunda Full HD çözünürlükte ekran ile geliyor.

4 GB RAM’in ve 32 GB depolama alanının yer aldığı telefonda bulunan 2850 mAh’lik pilin, VOOC hızlı şarj teknolojisi ile kısa bir sürede şarj edilebildiği söyleniyor. Ayrıca kamera tarafında 16 megapiksel çözünürlüğünde arka kamera tercih ediliyor.

Oppo R9 Plus ise temel anlamda R9 modelini temel alıyor. Ön ve arka tarafta yer alan 16 MP'lik kameralar yüksek çözünürlükte fotoğraf ve video imkanı sunarken, 6 inç boyutundaki Full HD çözünürlüklü ekran R9 modeline göre daha büyük bir ekran deneyimi sunuyor.

Her ne kadar @evleaks gibi kaynakların sızıntıları doğru çıksa da, telefonun resmi olarak gelecek hafta tanıtılacağını unutmamak gerekiyor.