Philips Android İşletim Sistemli Ses Kayıt Cihazını Tanıttı!

Teknoloji devi Philips Android işletim sistemine sahip akıllı ses kayıt cihazını tanıttı. Peki Philips'in yeni cihazı bizlere neler sunuyor ? İşte tüm detaylar!

Tekonloji sürekli gelişiyor ve teknoloji devleri kulanıcılarına her zaman gelişmiş ürün sunmak için çabalıyor. Bu durum teknoloji devlerini farklı alanlarda ki çalışmalara itiyor. Eskiden çok kullandığımız ses kayıt cihazları akıllı telefonların çıkışla yerini akıllı telefonlara bıraktı.

Ancak hali hazırda profesyonel olarak ses kayıt cihazlarını kullanan kullanıcılar için hala eski model ses kayıt cihazları bulunuyordu. Philips'te ses kayıt cihazlarının da akıllı olmasını düşünmüş olacak ki Android işletim sistemine sahip yeni akıllı ses kayıt cihazını duyurdu.

Philips'in SpeechAir adını verdiği bu yeni cihazda bir dokunmatik ekran ve kamerada bulunuyor. Cihazda Bluetooth özelliğide mevcut. Bu sayede cihaz bilgisayar ve diğer aygıtlarla eşlenebiliyor. Cihazda ayrıca Wi-Fi özelliği de unutulmamış.

Philips'in yeni nesil ses kayıt cihazında yok yok. Chazda kullanıcıların ses kaydederken yanlarında ek bir kamera taşımamaları için cihaza kamerada konulmuş. Bu sayede cihaz çok daha akıllı hale getirilmiş. SpeechAir ayrıca zorlu koşullara da uygun hale getirilmiş. Cihazda ki ses kayıtları otomatik olarak şifreleniyor. Ayrıca cihazda 360 derece ve çift yönlü gürültü azaltıcı özellikte mikrofonlar kullanılmış. Bu sayede cihazda kaydedilen ses çok berrak oluyor.

Philips cihazın fiyatı ile ilgili net bir açıklama yapmadı. Cihaz ilk olarak Avrupa'da satışa çıkacak. Türkiye'ye gelip gelmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?