Red Magic Oyun Tabletleri 2 Farklı İşlemciyle Gelecek

5 Eylül'de piyasaya sürülmesi planlanan Red Magic oyun tabletlerinin Snapdragon 8 Gen 3 Leading Version, 8 Gen 2 gibi işlemcilere sahip olması bekleniyor.

Nubia'nın Red Magic alt markası, Çin'de 5 Eylül'de bir lansman düzenleyeceğini doğruladı. Etkinlikte Red Magic oyun tabletleri tanıtılacak.

Red Magic Oyun Tabletleri: Neler Bekleniyor?

Yayınlanan son tanıtım, Red Magic'in 5 Eylül’deki lansman etkinliğinde iki tablet duyuracağını gösteriyor. Daha küçük olan tabletin 10,8 inçlik bir ekrana sahip olduğu iddia ediliyor. Snapdragon 8 Gen 3 Leading Version işlemcisine sahip dünyanın ilk tableti olacak.

Öte yandan, Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinin, 12,4 inçlik ekranlı daha büyük olan Red Magic tablete güç vermesi muhtemel. Tabletin 5G bağlantısını destekleyeceği bildiriliyor.

Temmuz 2023'te resmiyet kazanan Red Magic Tablet'in halefi olduğu söylenen bu modelin Red Magic Tablet 3D Explorer Edition olarak adlandırılması muhtemel.

Şimdilik Red Magic oyun tabletleri ile ilgili tüm bildiklerimiz bunlar.

Hatırlatmak gerekirse, orijinal Red Magic Tablet, 2K çözünürlük ve 144Hz yenileme hızı sunan 12,1 inçlik bir LD panele sahipti. Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcili tablet, 16 GB'a kadar LPDDR5 RAM'e ve 512 GB'a kadar UFS 3.1 depolama alanına sahipti. 80W hızlı şarj destekli 10.000 mAh kapasiteli bir pil içeriyordu.

Ön tarafta, Red Magic Tablet 16 megapiksellik bir kamera ile donatılmıştı. Arka kamera kurulumunda 13 megapiksellik bir kamera ve bir LED flaş vardı. Dörtlü hoparlörler ve Red Magic UI ile Android 14 gibi diğer özelliklerle gelmişti.

didem-bektas
Didem Bektaş
Tüm yazıları