Red Magic'in Yeni Nesil Oyun Tableti Güçlü Soğutma Sistemine Sahip Olacak

Red Magic'in yeni nesil oyun tablet Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi için güçlü bir soğutma sistemine sahip olacak.

Red Magic'in yakında tanıtılması planlanan oyun tabletinin ayrıntılarının çoğu doğrulandı. Red Magic, internetteki bir gönderi aracılığıyla cihazın Snapdragon 8 Gen 3 Leading Version (Lider Sürümü) tarafından desteklendiğini doğruladı ve bu da şirketin amiral gemisi akıllı telefonu 9S Pro ile rekabet eden en üst düzey performansı garanti ediyor.

Red Magic'in Yeni Nesil Oyun Tableti Isınma Problemi Yaşatmayacak

Tablet, 2.8K çözünürlük, 144 Hz yenileme hızı ve 840 Hz dokunmatik örnekleme hızıyla donatıldı. Başka bir tanıtım, tabletin dört kanallı doğrusal bir hoparlör kurulumuna sahip olduğunu ve sürükleyici bir ses deneyimi sağlayan DTS:X Ultra'yı desteklediğini doğruluyor.

Snapdragon 8 Gen 3 Leading Version işlemcisinin yüksek performansını sürdürmek ve herhangi bir ısınma sorununu önlemek için Red Magic, tablete yüksek hızlı santrifüj fan, 3D dahili sirkülasyon hava kanalı, PC seviyesinde ısı borusu ve çeşitli ısı dağıtıcı malzemeler kullanan PAD Magic Cooling ICE 2.0 Dokuz katmanlı soğutma sistemini de ekledi.

Fotoğraf ve video çekmek için RedMagic oyun tableti 50 MP arka kamera ve 20 MP ön kamera içeriyor. Diğer detaylar henüz gizli tutuluyor ancak bu özellikler, bu yaklaşan oyun tabletinden neler bekleyebileceğimize dair oldukça iyi bir resim çiziyor.

didem-bektas
Didem Bektaş
Tüm yazıları