Samsung Galaxy A26 5G İşlemcisi Belli Oldu

Güney Koreli teknoloji devi bir sonraki akıllı telefonu Samsung Galaxy A26 5G için sıkı çalıştı. Cihazın işlemci detayı belli oldu.

Samsung, giriş seviyesi ve orta sınıf telefonlarının bir sonraki tanıtımına hazırlanıyor. Galaxy A16'nın piyasaya sürülmesinin ardından yakın zamanda Galaxy A36 5G'nin tasarımını gördük. Şimdi, Galaxy A26 Geekbench'te ortaya çıktı.

Akıllı telefon, kıyaslamada SM-A266B model numarasıyla ilk kez sahneye çıktı. Samsung'un adlandırma şemasına göre bu, Galaxy A26'ya işaret ediyor ve listeleme, bunun 5G özellikli bir cihaz olacağını doğruluyor. İlginç kısım kaputun altında yatıyor.

Exynos İşlemciyle Gelecek

Samsung Galaxy A26, S5E8825 kod adıyla tanımlanan bir Exynos 1280 işlemciye sahip gibi görünüyor. Bu şaşırtıcı değil, ancak şaşırtıcı olan şey saat hızı.

Daha yüksek frekanslı Exynso 1280'li Galaxy A26 mı?

Exynos 1280, performans çekirdekleri için genellikle 2,4 GHz'de çalışır, ancak Geekbench listesi A26'nın 2,6 GHz'e kadar hafif bir hız aşırtması alabileceğini gösteriyor. Bu, Samsung'un işlemciyi biraz daha ileriye taşıması veya aşırı ısınma olmadan daha yüksek hızlara izin veren daha verimli bir üretim sürecinin işareti olabilir.

İşlemcinin ötesinde, listeleme 2024'te orta sınıf bir telefon için makul bir başlangıç ​​noktası gibi görünen 6 GB RAM'i ortaya koyuyor. Geri kalan her şey bir gizem olarak kalıyor, ancak umarım Samsung, Galaxy A36'nın kitabından bir sayfa alır ve A26'yı bir Infinity-O (Sonsuz Ekran) ekranla donatır. Galaxy A25'in modası geçmiş U şeklindeki çentiği artık yeterli değil.

Kamera özellikleri şu anda tahmin edilebiliyor. Galaxy A25'in zaten 50 MP ana sensör ve 8 MP ultra geniş kameraya sahip olduğu düşünüldüğünde, bunların yeni modelde de yer alması şaşırtıcı olmazdı. Aynısı 5.000 mAh pil ve 25 W hızlı şarj özellikleri de baki kalabilir.

Yazılım tarafı en büyük yükseltme olabilir. A26, Geekbench'te Android 15 ile listeleniyor, bu yüzden önceden yüklenmiş olarak gelebilir. Daha da iyisi, Samsung, Galaxy A16'ya benzer şekilde altı büyük Android güncellemesi sunabilir.

Galaxy A26'nın henüz gizliliğini koruduğu için ne zaman ve nerede piyasaya sürüleceğini söylemek zor.

didem-bektas
Didem Bektaş
Tüm yazıları