Samsung Galaxy F14 4G Tanıtıldı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

Samsung Galaxy F14 4G bugün Hindistan pazarında görücüye çıktı. İşte, yeni Galaxy cihazının detayları!

Samsung, Galaxy F14 4G'yi Hintli tüketiciler için bütçe dostu bir seçenek olarak tanıttı. Markanın, aynı bölgede Exynos işlemcili Galaxy F15 5G modeli de bulunuyor. Gelelim yeni cihaza...

Samsung Galaxy F14 4G Özellikleri

Qualcomm Snapdragon 680 işlemci, 4 GB RAM ve ek 4 GB sanal RAM ile sunulan akıllı telefonda 64 GB dahili depolama alanı, 1 TB'a kadar genişletilebiliyor. 6,7 inç Full HD+ Infinity-U LCD ekranı, akıcı görseller için 90 Hz yenileme hızına sahip.

Cihaz, Moonlight Silver (Gümüş) ve Peppermint Green (Nane Yeşili) renk seçenekleriyle geliyor. Fotoğraf meraklıları, 2 MP derinlik ve makro sensörleriyle birlikte gelen 50 MP birincil arka kamerayı takdir edecekler. Özçekimler için 13 MP ön kamera mevcut. Güvenlik, yan tarafa monte edilmiş bir parmak izi sensörü tarafından sağlanıyor.

Cihaza güç sağlayan 5000 mAh pil ise 25W hızlı şarjı destekliyor. Şarj cihazının kutuya dahil olmadığını belirtmek önemlidir. One UI 6.1 ile Android 14'te çalışan Galaxy F14 4G, kullanıcı dostu bir arayüz ve özelleştirme seçenekleri sunuyor. Samsung, iki işletim sistemi yükseltmesi ve dört yıllık güvenlik güncellemesi garanti ediyor.

Samsung Galaxy F14 4G Fiyatı

Yukarıda belirtildiği gibi, Samsung Galaxy F14 4G, Moonlight Silver ve Peppermint Green renk seçenekleriyle geliyor. 4GB + 64GB modelinin fiyatı 108 dolar.

didem-bektas
Didem Bektaş
Tüm yazıları