Samsung Galaxy S24 FE: İlk Yazılım Güncellemesini Aldı

Samsung Galaxy S24 FE ilk yazılım güncellemesini aldı. İşte, detaylar!

Samsung yakın zamanda Galaxy S24 FE'yi tanıttı. Bu, markanın Fan Edition (FE) serisindeki bütçe dostu amiral gemisi telefonlarının son modeliydi. Akıllı telefon hala dünya çapındaki müşterilerine gönderilirken, şirket ilk yazılım güncellemesini yayınlamaya başladı.

Samsung Galaxy S24 FE İlk Güncelleme: Yenilikler Neler?

Güney Koreli teknoloji devi, S721BXXS2AXI5 donanım yazılımı sürümünü taşıyan güncellemeyi yayınladı. Resmi açıklamaya göre, bu şu anda Avrupa ve Afrika bölgelerine ulaşan küçük bir yazılım güncellemesi. Başka bir deyişle, güncelleme herhangi bir büyük yeni özellik veya değişiklik getirmiyor, bunun yerine 67 güvenlik açığı için düzeltme sunuluyor. Bu nedenle, bu bölgelerde yaşıyorsanız, cihazınızı hemen en son sürüme güncellemeniz önerilir.

Son güncelleme ayrıca cihaz kararlılığında iyileştirmeler, hata düzeltmeleri ve performans yükseltmeleri getiriyor. Güncellemeyi alıp almadığınızı kontrol etmek için Ayarlar'a gidin, ardından Yazılım Güncellemesi'ne gidin ve İndir ve Yükle'ye basın.

Samsung, Galaxy S24 FE'yi Android 14 işletim sistemine dayalı OneUI 6.1 arayüzüyle piyasaya sürdü. Ayrıca markanın yedi büyük Android işletim sistemi güncellemesi alacak ilk Fan Edition telefonu olarak tanıtıldı.

Samsung Galaxy S24 FE Özellikleri Nelerdi?

Hatırlatmak gerekirse, Galaxy S24 FE, 120 Hz yenileme hızı ve Full HD+ çözünürlüğe sahip 6,7 inçlik Dinamik AMOLED 2X ekranla piyasaya sürüldü. Kaputun altında, 8 GB'a kadar RAM ve 512 GB'a kadar dahili depolama alanıyla eşleştirilmiş Exynos 2400e işlemci ile donatıldı. Arka tarafta 50 MP (Ana) + 8 MP (Telefoto) + 12 MP (Ultra Geniş) kamera kurulumu bulunurken, ön tarafta selfie ve görüntülü görüşmeler için 10 MP'lik bir kamera yer alıyor. 25 W kablolu hızlı şarj ve 15 W kablosuz şarj desteğini sunan bu modele 4.700 mAh pil güç sağlıyor.

didem-bektas
Didem Bektaş
Tüm yazıları