Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim Lansmanı Yaklaşıyor

Samsung’un katlanabilir telefon modeli Galaxy Z Fold 6 Slim lansmanına bir adım daha yaklaşıyor. İşte, beklenen özellikler!

Samsung, 2019'dan beri her yıl düzenli olarak bir kitap tarzı katlanabilir cihaz piyasaya sürdü. Şimdi, şirketin altıncı nesil serisinde muhtemelen Galaxy Z Fold 6 Slim olarak adlandırılan ikinci bir kitap tarzı katlanabilir cihazla ürün yelpazesini genişletmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim Geliyor

Son haberlerde, SM-F958N model numaralı bir Samsung cihazı, Kore Kimya Endüstrisi Test ve Araştırma Enstitüsü (KTR) sertifika platformunda görüldü. Bu model numarası, Galaxy Z Fold 6'nın SM-F956N modeline çok benziyor ve bu da Galaxy Z Fold 6 Slim olabileceğini gösteriyor. Bu sertifika, cihazın Güney Kore'de satışa sunulacağını gösteriyor.

Güney Kore'den gelen haberlere göre, Galaxy Z Fold 6 Slim ülkede 25 Eylül'de piyasaya sürülebilir. Ayrıca, Huawei ve Honor gibi markaların yaklaşan katlanabilir cihazlarıyla rekabet ederek Çin'de Samsung Galaxy W25 olarak da piyasaya sürülebilir. ABD ve diğer pazarlardaki kullanılabilirliği belirsizliğini koruyor.

Adından da anlaşılacağı gibi, Galaxy Z Fold 6 Slim'in yakın zamanda piyasaya sürülen Galaxy Z Fold 6'nın daha ince bir versiyonu olması bekleniyor. Honor Magic V3 kadar ince olmasa da, Samsung'un bugüne kadarki en ince katlanabilir telefonu olması muhtemel. Söylentilere göre, Galaxy Z Fold 6 Slim kapalıyken 10 mm, Galaxy Z Fold 6 ise 12,1 mm kalınlığında olabilir.

Ayrıca, Galaxy Z Fold 6 Slim'in S Pen'i desteklemeyeceği iddia ediliyor.

didem-bektas
Didem Bektaş
Tüm yazıları