Snapchat'e Bomba Özellik!

Özellikle gençlerin tercih ettiği anlım esajlaşma ve video paylaşma uygulaması olan Snapchat'in iOS sürümüne ciddi özellikler geldi! İşte Snapchat'in yeni özellikleri!

Snapchat son zamanlarda popülerliği gençler arasında artan bir uygulama. Özellikle kullanıcılar için getirilen filtre özelliğinden sonra Snapchat daha çok kullanılır oldu. Snapchat'in mevcut sürümünde zaten yüz değiştirme özelliği yani filtresi kullanılıyor. iOS için yayınlanan yeni güncelleme ile birlikte yüz değiştirme özelliği artık Snapchat videolarına da getirildi. Ayrıca dileyen kullanıcılar galeriden ekledikleri resimler ile de yüz değiştirme yapabilecek.

Ayrıca Snapchat kullanıcıları memnun edecek bir özelliği daha duyurdu. Hali hazırda kullanıcılardan gelen video ya da fotoğrafları günlük "ücretsiz" olarak bir defa yeniden gösteren Snapchat artık paylaşılan her görüntüyü bir seferliğe mahsus olarak ücretsiz gösterebilecek. O görüntüyü birden fazla kez oynatmak hakkı elde etmek isteyen kullanıcıların ücret ödemesi gerekecek.

Snapchat'in iOS kullanıcılarına getirdiği bu özelliklerin çok yakın süre içerisinde Android platformuna da geleceği gelen haberler arasında.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?