Vivo T3 Ultra Eylül'de Tanıtılacak: İşte Özellikleri

Vivo T3 Ultra bu ay piyasaya çıkıyor, cihazın önemli detayları sızdırıldı. İşte, tüm merak edilenler…

Çinli şirketin; Vivo T3 Lite 5G, Vivo T3x 5G, Vivo T3 5G ve Vivo T3 Pro 5G gibi modelleri içeren T3 serisini genişletmeyi planladığı bildiriliyor. Söylentiye göre marka, Vivo T3 Ultra'yı Hindistan'da tanıtmaya hazırlanıyor. 91mobiles tarafından hazırlanan bir haber, Vivo T3 Ultra modeli hakkında çok sayıda ayrıntıyı ortaya koydu. İşte, detaylar!

Vivo T3 Ultra Özellikleri

Son bilgilere göre Vivo T3 Ultra, Dimensity 9200 Plus yonga setiyle donatılacak. Yaklaşık 160K+'lık bir AnTuTu puanına sahip olan Ultra'nın, Snapdragon 7 Gen 3'e sahip Vivo T3 Pro'dan daha güçlü olması bekleniyor. Pro modelinin fiyatının 300 dolardan başladığı göz önüne alındığında, Ultra modelinin yaklaşık 360 dolara mal olması bekleniyor.

Son detaylarda ayrıca T3 Ultra'nın IP68 dereceli bir gövdeye (sağlam kasa), 1,5K çözünürlük ve 4500 nit tepe parlaklığa sahip kavisli kenarlı bir AMOLED panele sahip olacağı belirtiliyor. Arka tarafta optik görüntü sabitleme (OIS) özellikli bir Sony IMX921 birincil kamera yer alacak.

Cihazın 12 GB RAM ve Android 14'e sahip olduğundan da bahsediliyor. İlginç bir şekilde, bu özellikler Vivo V40 Pro'da da mevcut. T3 Ultra'nın fotoğraf odaklı V40 Pro'da bulunan Zeiss sensörlerine sahip olmaması muhtemel görünüyor.

Vivo T3 Ultra'nın Eylül ayı başında piyasaya sürüleceği iddia ediliyor. Ancak ay çoktan başladığı için bu pek olası görünmüyor. Cihazın resmi çıkışından yaklaşık bir hafta önce tanıtılması daha olası.

didem-bektas
Didem Bektaş
Tüm yazıları