Windows 10 Mobile bu ay geliyor!

Microsoft'un mobil alanda ki işletim sistemi Windows 10 Mobile hakkında pek çok şey söylendi. Gelen son iddialara göre Windows 10 Mobile güncellemesi bu ay geliyor.

Microsoft'un yılan hikayesine dönen mobil işletim sistemi Windows 10 Mobile işletim sistemi için yeni bir tarih yayınlandı. Pek çok Windows Phone kullanıcısının beklediği yeni Windows 10 Mobile işletim sisitemi bir türlü gelmemişti.

Hakkında pek çok şey ortaya atılan Windows 10 Mobile için uzun bekleyiş nihayet sona eriyor. VentureBeat sızdırıdığı rapora göre Microsoft, üreticilere gönderdiği bir mail ile Windows 10 Mobile'in çıkış tarihi olarak bu ayı işaret etti. Aynı mailde güncellemenin Lumia 950 ve Lumia 950 XL'ye sunulan aylık firmware güncellemelerinin ardından geleceği bilgisi yer aldı.

Microsft'un attığı mail eğer ki doğruyda Windows 10 Mobile'i çok yakında göreceğiz.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?