Windows 10 Mobile çıktı! Windows 10 Mobile nasıl yüklenir ? Windows 10 Mobile indir!

Uzun süredir beklenen Microsoft'un yeni mobil işletim sistemi olan Windows 10 Mobile nihayet çıktı. İşte kullanıcıların yapması gerekenler.

Microsoft bilindiği gibi geçtiğimiz senenin temmuz ayında yeni işletim sistemi olan Windows 10'u kullanıcıların indirmesine "ücretsiz" olarak sunmuştu. Microsoft yetkililerice yapılan açıklamaya göre yeni mobil sürüm Windows 10 Mobile olacak ve çok kısa bir sürede kullanıcılar tarafından kullanılmaya başlanacaktı. Ancak Windows 10'un çıkışı neredeyse 1 yıl oldu Windows 10 Mobile bir türlü çıkmadı. Microsoft son olarak Windows 10 Mobile'nin geçtiğimiz senenin aralık ayında çıkacağını söylemişti fakat bu bir türlü gerçekleşmedi.

Microsoft tarafından yapılan açıklamaya göre Windows 10 Mobile dağıtımına başlandı. Microsoft ayrıca kullanıcıların bu güncellemeyi alabilmeler için yapması gerekenleri de açıkladı.

İlk olarak bu yeni güncelleme bir anda telefonlara gelmeyecek. Yani güncellemenin kullanıcıalrın telefonlarına düşmesi için bir süre daha beklemek gerekli.

Son olara kbu güncellemenin yüklenebilmesi için Windows Phone Mağazası'ndan ücretsiz Windows 10 Upgrade Advisor'ı yüklemeniz gerekmekte.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?