Xiaomi 15 Ultra 3 Farklı Kasayla Gelecek

Xiaomi 15 Ultra'nın üç farklı arka panel malzemesiyle donatıldığı öğrenildi. İşte, kasa türleri!

Çinli teknoloji devinin, Xiaomi 15 ve Xiaomi 15 Pro akıllı telefonlarını Ekim sonu veya Eylül başında piyasaya sürmesi bekleniyor. Üst düzey kardeşleri Xiaomi 15 Ultra, 2025'in ilk yarısında ürün gamına katılacak.

Son sızıntıya göre Xiaomi 15 Ultra, henüz duyurulmamış Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 işlemciyle güçlendirilecek. Telefonun ultra dar çerçevelere ve eşit derinlikte dörtlü eğri tasarıma sahip 2K çözünürlüklü bir ekrana sahip olduğu söyleniyor.

Kamera sistemi, sızıntının bir diğer önemli noktası. 15 Ultra'nın dörtlü kamera kurulumunu barındıran büyük, yuvarlak bir lense sahip olduğu söyleniyor. Ana lens, dikkate değer derecede büyük sensör boyutuna sahip yeni bir periskop lensle birleştirilecek olan 50 MP'lik bir lens olacak.

Xiaomi 15 Ultra Arka Panel Materyalleri

Arka panel malzemesiyle ilgili olarak, Xiaomi 15 Ultra'nın mühendislik prototipinin şu anda düz deri, fiberglas ve seramik gibi seçeneklerle test edildiğini belirtiyor.

Deri birinci sınıf bir his sağlar ancak çizilmeye eğilimli olabilir. Fiberglas daha hafif ve daha dayanıklı bir seçenektir ancak aynı düzeyde algılanan lüksü karşılamayabilir. Seramik, estetik ve dayanıklılık arasında bir denge sunar ancak daha ağır olabilir ve darbe anında parçalanmaya daha yatkın olabilir.

Bunun erken bir sızıntı olduğunu ve Xiaomi 15 Ultra'nın nihai özelliklerinin ve tasarımının önemli ölçüde değişebileceğini unutmamak önemlidir.

didem-bektas
Didem Bektaş
Tüm yazıları