Xiaomi Mi Max'ın Tanıtım Videoları Ortaya Çıktı!

Xiaomi'nin sitesinden yürüttüğü ankete göre ortaya çıkan Xiaomi'nin devasa akıllı telefonu Xiaomi Mi Max'ın tanıtım videoları sızdırıldı. İşte tüm detaylar!

Çinli akıllı telefon üreticisi ve son zamanlarda başarılı ürünlerle kullanıcıların gönlünde taht kuran Xiaomi'nin yeni devasa akıllı telefonu Xiaomi Mi Max'in tanıtım videoları sızdırıldı. 10 Mayıs'ta tanıtılması beklenen Xiaomi'nin 6.44 inç ekranla geliyor.

Xiaomi'nin devasa akıllı telefonu fazla büyük gözükmesin diye ince çerçeve ile geliyor. Xiaomi Mi Max 6.4 inç büyüklük ve Full HD çözünürlükle geliyor. Mi Max ayrıca gücünü 6 çekirdekli Snapdragon 650 işlemciden alıyor. Mi Max ayrıca 16 megapiksel çözünürlüğe sahip bir kamera ve 5 megapiksel selfie kamerası ile geliyor. Mi Max ayrıca 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama alanıyle geliyor. Ayrıca Mi Max'in 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı ile gelmedi bekleniyor. Cihazın satış fiyatı ve ülkemize gelip gelmeyeceği bilinmiyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?