Xiaomi Pad 7 Ultra Tableti Üzerinde Çalışıyor

Xiaomi Pad 7 Ultra üzerinde çalışmalara başladı. Redmi oyun tabletiyle birlikte görücüye çıkacak olan Pad 7 Ultra hakkında ilk detaylar şöyle.

Xiaomi'nin bu ayın sonlarında Çin'de Pad 7 serisini piyasaya sürmesi bekleniyor. Muhtemelen iki modelle karşılaşacağız: Pad 7 ve Pad 7 Pro.

Xiaomi Pad 7 Pro, markanın OLED ekrana sahip ilk tableti olabilir; ancak Snapdragon 8 Gen 2 veya Snapdragon 8s Gen 3 gibi alt amiral gemisi bir çipe sahip olması beklendiğinden üst düzey bir performans sunmayabilir.

Yeni bir söylentiye göre Xiaomi, üst düzey bir makine isteyen kullanıcılar için daha üst düzey bir seçenek olan Xiaomi Pad 7 Ultra'yı da planlıyor olabilir.

Xiaomi Pad 7 Ultra Geliyor mu?

Eğer iddialar doğruysa, bu "Ultra" etiketine sahip ilk Xiaomi tableti olacak. Redmi'nin oyun tableti de aynı tarihte tanıtılacak.

"Ultra" takma adı göz önüne alındığında, Xiaomi'nin tableti bir Snapdragon 8 Gen 3 veya muhtemelen Snapdragon 8 Elite çipiyle donatması mümkün görünüyor.

Hem Xiaomi Pad 7 Ultra'nın hem de Redmi oyun tabletinin önümüzdeki yılın başlarında piyasaya sürüleceği de iddialar arasında.

Xiaomi Pad 7 ve Pad 7 Pro'nun, Xiaomi 15 ve 15 Pro ile birlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor. Pad 7 Ultra ve Redmi oyun tabletinin de önümüzdeki yılın başlarında piyasaya sürülmesi planlanan Xiaomi 15 Ultra ile birlikte piyasaya sürülmesi mümkün.

Bu aşamada, Xiaomi Pad 7 Ultra veya Redmi oyun tableti hakkında çok az şey biliniyor.

didem-bektas
Didem Bektaş
Tüm yazıları