Yandex Browser Yeni Özelliklerle Güncellendi!

Rus arama devi Yandex'in tarayıcısı olan Yandex Browser yeni özelliklerle güncellendi. Kullanıcılar için güvenli tarayıcı Yandex Browser'in yeni özellikleri!

Rus merkezli arama motoru Yandex bilinidği gibi son zamanlarda iyi bir ivme kazandı ve hızlı yükselişe geçti. Arama motoru devi Yandex'in ücretsiz tarayıcısı olan Yandex Browser yeni özellikleriyle birlikte güncellendi.

Bilindiği gibi Opera geliştiriciler sürümü için ücretsiz ve sınırsız "VPN" özelliğini duyurmuştu. Bunun üzerine Yandex internet tarayıcısı Yandex Browser'a "anti-DNS-spoofing" özelliğini getirdi.

Bu özelliği kısaca açıklama gerekirse orjinal siteden farklı sitelere yönlendirmeleri ortadan kaldırabiliyor. Yandex Browser bu işlemi 80 kadar güvenli kendi sunucusundan birisine bağlanarak çözüyor. DNSCrypt adı verilen bu sistemle tarayıcınız ve Yandex'in sunucusu arasında ki verileriniz de şifreleniyor. Böylece sizin DNS trafiğiniz izlenemiyor.

Bakalım Yandex tarayıcısına yeni özellikler eklemeye devam ederek kullanıcıları kendi safına çekebilecek mi ?

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?