Yeni Apple Watch Ne Zaman Geliyor?

Apple'ın başarılı bir satış grafiği yakalayan ilk giyilebilir teknoloji ürünü olan Apple Watch'ın yeni modelinin ne zaman tanıtılacağı sızdırılmış olabilir. İşte o tarih

Apple'ın ilk giyilebilir ürünü olan Apple Watch bilinidği gibi Apple'ın iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ile birlikte tanıtılmıştı. Giyilebilir teknolojilerin her yıl güncellendiğini düşünürsek Apple Watch'ın tanıtımınından sonra uzun zaman geçti. Kullanıcıların merak ettiği ise yeni Apple Watch'ın ne zaman tanıtılacağı. Bu sorunun cevabı belli olmuş olabilir!

Apple bilindiği gibi her senenin Haziran ayında düzenlediği WWDC (World Wide Developer Conference) konferansında bu sene farklılık yapabilir. Her yıl düzenlenen WWDC etkinliğinde iOS 10, yeni OS X sürümünün tanıtılıyor. Apple bu sene farklı olarak yeni Apple Watch'ını WWDC etkinliği kapsamında tanıtabilir.

Drexel Hamilton analistilerinin paylaştığı verilere göre bu ihtimal bir hayli yüksek. Apple'ın 21 mart tarihinde düzenlediği etkinlikte Apple Watch fiyatlarına indirim yapılmıştı ve yeni kayışlar eklenmişti. Apple'ın yeni Apple Watch modeli ise yeni kasası çok daha ince olacak. Yeni Apple Watch'ın hangi özelliklere sahip olacağı ise bilinmiyor.

sindar-okay
Şindar Okay
Tüm yazıları
Çayı seven, çay sevmeyeni anlamayan ne yazık ki işi gereği genelde soğuk çay içen bu dertten muzdarip.. Ayrıca iki nokta cemiyetinin başkanı (..) Hayatı genel anlamda çay ve bilgisayar ile geçer. 2004 yılından bu yana editör ve gözden geçiren olarak çalışıyor. Teknoloji alanında makale ve haber ve analizler yazdı. Hizmetlerin gerçek kullanıcıları nasıl etkilediği hakkında bilgiler ile ilgileniyor. Elbette hayatta başka şeyler yapmak için çok çalışmak gerektiğine inanıyor. Çok mu uzun oldu?